CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD 5* (side)

Acest hotel este situat la periferia frumosului oraş Side, Turcia. Manavgat Kizilagac cu cascade sale celebre este situat la 12 km de centrul istoric şi faimosul aeroport internaţional Antalya este situat la 75 km. La câţiva paşi de hotel se află o plajă.

Aceasta regiune este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase părţi ale ţării, situat în apropiere de mare şi plaje de nisip auriu.

Club Hotel Turan Prince World oferă o gamă largă de facilităţi de agrement, inclusiv piscine, parc acvatic, activităţi sportive şi centru spa. Acest hotel este o alegere populară pentru cupluri şi familii care doresc o vacanţă distractivă şi relaxantă.

Echipa de divertisment organizează o varietate de jocuri, sporturi şi competiţii, precum şi petreceri regulate pe plajă şi spectacole în aer liber.

Camerele elegante, cu vedere la mare sau la grădină, sunt dotate cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-fi.

Oaspeţii se pot bucura de ospitalitatea şi bucătăria tradiţională turcească la restaurantul hotelului, care oferă, de asemenea, o gamă largă de mâncăruri internaţionale.