Aventurile te așteaptă pe insulele Krabi!

Natura Thailandei de mulți ani a atras turiști din întreaga lume cu culorile sale luminoase și o frumusețe incredibilă. Printre mai multe locuri din Thailanda, turiștii experimentați din Australia evidențiază în special insulele din provincia Krabi.

Provincia Krabi este situată în partea de sud a țării, în apropierea insulei Phuket, în Marea Andaman. El impresionează turiștii cu insulele pitorești, nisipurile albe, malurile stâncoase și peșterile misterioase. Jungla muntoasă din Krabi este un habitat natural al sutelor de specii de plante rare, animale și păsări. De pe terasele de munte se scurge râuri rapide, formând cascade maiestuoase. Coasta Krabi se mândrește cu mangrovuri luxuriante, prin care se așează trasee speciale pentru turiști.

Aici fiecare poate găsi divertisment pe placul lui. Iubitorii de petreceri și viața de noapte se vor bucura cu siguranță de plajele din Ao Nang și Reilly, unde se află cei mai luxoase hoteluri, restaurante și baruri. Cei dornici de aventuri sunt așteptați în excursii la ruinele așezărilor oamenilor antici, peșterile carstice din apropierea coastei și insulele vulcanice. Iar dacă vă place o adevărată extremă – puteți urca pe stânci abrupte de pe malul mării sau să vă scufundați cu acvalang printre recifele de corali! Adâncimi subacvatice în largul coastei Krabi sunt cunoscute pentru diversitatea vieții marine.

Solei Turism oferă cele mai bune propuneri pentru călătoria dvs.:

Centara Grand Beach Resort&Villas 5* – 1075 usd/pers

Dusit Thani Krabi Resort 5* – 710 usd / pers

Krabi Resort 4* – 610 USD/pers

Tarifele sunt indicate pentru o persoană :

  • Cazare: 7 nopți;
  • Tip de masă: BB;
  • Asigurare medicală;

Se achită adăugător:

  • Transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere);
  • Biletele de avion .

** Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

*** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md