Calendarul evenimentelor în Barcelona

Compania Solei Turism vă propune să vizitați unul dintre cele mai frumoase orașe ale Regatului Spaniei și totodată să luați parte la cele mai semnificative evenimente care vor avea loc chiar în inima Cataloniei!

Catalonia este o comunitate autonomă a Spaniei, situată în extremitatea de nord-est a Peninsulei Iberice. Capitala și cel mai mare oraș este Barcelona, al doilea cel mai populat municipiu din Spania.

Barcelona este al doilea cel mai mare oraș al Spaniei, după Madrid. Barcelona se află pe coasta Mediteranei, 160 km sud de lanțul muntos Pirinei, care reprezintă granița cu Republica Franceză.

Dacă încă nu ai fost la concertul excentricei LADY GAGA, care cu fiecare ieșire frapează prin stilul ei unic. Arzi de nerăbdare să mergi la concertul celei mai tari trupe, METALLICA, care a influențat stilul „metall” în industria muzicii sau la concertul trupei, IMAGINE DRAGONS ce interpretează rock alternativ, fiind cotată ca cea mai bună trupă din toate timpurile conform Billboard, atunci managerii Companiei Solei Turism te vor ajuta să-ți vezi visul realizat.

Pentru detalii nu ezita să ne contactezi la numerele de telefon: 022 840-840, 069118909.

DATAEVENIMENT LOCUL DESFĂȘURĂRII
14.01.2018-15.01.2018Concert Ledy GagaPALAU SANT JORDI ARENA
07.02.2018Metallica ConcertPALAU SANT JORDI ARENA
06.04.2018Imagine Dragons ConcertPALAU SANT JORDI ARENA