Începe primăvară cu o călătorie de neuitat de la Solei Turism!

Rio de Janeiro este dealuri verzi, cerul albastru, munții stâncoși, golfurile pitorești, insulele, plajele frumoase. Pe coasta Golfului Guanabara, sunt plasate hoteluri care au vedere incredibilă spre oraș. Rio atrage turiști din întreaga lume în orice anotimp al anului, iar în primăvară este deosebit de popular, deoarece aici are loc carnavalul brazilian!

Vă invităm să petreceți 1-5 martie la cel mai colorat și faimos eveniment din lume: carnavalul anual brazilian din Rio de Janeiro! Vă așteaptă 5 zile de excursii la Rio, la monumente istorice, locuri pitorești și alte atracții turistice din Brazilia.

Ziua 1. Sosire la Rio de Janeiro. Întâlnire la aeroport, transfer la hotel. Noaptea la hotel în Rio de Janeiro.

Ziua 2. Mic dejun la hotel. Excursie la (Cap de zahăr) (4 ore). Prima oprire este Muntele Urka și teren de observare. Pe Muntele Pão de Açúcar există un teren mai mic, dar oferă o vedere frumoasă la Rio, plaja Copacabana, golful, munții din jur, insulele din ocean, podul spre orașul Niteroi și statuie lui Hristos. După aceasta, veți avea o excursie în zonele centrale ale vechiului Rio, veți vizita biserici vechi, mănăstiri, principala catedrală a orașului. Noaptea la hotel în Rio de Janeiro.

Ziua 3. Mic dejun la hotel. Timp liber în oraș. Savurați-vă o odihnă bună înainte de călătoria de seară la carnavalul mult așteptat! Acesta va avea loc la Sambadrome, unde reprezentanții celor mai renumiți școli de dans din Brazilia vor deschide Parada cu dansuri în costume aprinse și spectacole de circ pe platforme decorate. După Parada, întoarcerea la hotel.

Ziua 4. Mic dejun la hotel. Excursie la deal Corcovado și statuia lui Hristos (4 ore). Călătorie cu eco-tren prin junglă spre vârful dealului Corcovado. Pe ambele părți ale căii ferate puteți admira frumusețea pădurii Tizhuk. La vârful dealului, la o altitudine de 710 m deasupra nivelului mării, se află simbolul orașului Rio – statuia lui Hristos Mântuitorul. De la teren de observare se deschide o panoramă a orașului și a împrejurimilor sale: Golful Guanabara, Grădina Botanică, cel mai mare stadion din lume, Maracan. După excursia, întoarcerea la hotel.

Ziua 5. Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul Rio de Janeiro pentru zbor internațional.

Prețul turului este de 1475 USD.

Prețul include:

  • Cazare la un hotel din categoria aleasă (Windsor Plaza 4*, Sheraton Grand Hotel & Resort 5* sau similar);
  • Micul dejun la hotel;
  • Transferuri după program touristic;
  • Biletele după program;
  • Carnival Ticket;
  • Asigurare medicala până la 65 de ani.

Taxă suplimentară:

  • Zbor spre Rio de Janeiro cu aterizare în Europa;
  • Evenimente opționale și excursii;
  • Nopți suplimentare în Rio de Janeiro la check-in la hotel în ajun.

ATENȚIE!
1. În cazul în care zborul turistului nu coincide cu zborurile altor participanți la sosire, este necesară o taxă suplimentară pentru transferul individual.
2. Partea destinatară își rezervă dreptul de a schimba ordinea excursiilor cu respectarea programului turistic.
3. Costul final al turului va fi indicat la confirmarea tuturor serviciilor.

** Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

*** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md