Ciao, Italia! – excursii în Italia de la SOLEI TURISM!

Italia este una dintre cele mai frumoase și romantice țări din lume. Combinația incredibilă de numeroase obiective turistice, istoria bogată și natura pitorească, face această țară unică și diversă.

Compania Solei Turism vă oferă o varietate largă de excursii în cele mai renumite orașe din Italia. Simțiți atmosfera culturii italiene și descoperiți creațiile unice ale pictorilor Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael, vizitați faimosul muzeu Uffizi, celebru Colosseumul, fântâna Trevi, plimbați pe Piața San Marco și nu ratați Festivalul culinar de bucătăria italiană.

În 8 zile veți vedea: Roma, Napoli, Pompei, Florența, Montecatini Terme, Siena, San Gimignano, Pisa, Bologna, Veneția și Rimini. Plecări se organizează săptămînal în ziua de sâmbătă în perioada 3 martie – 31 octombrie 2019.

Accesează turul pentru detalii:

ITALIA CLASICĂ ROMA - ROMA (8 zile / 7 nopți)

Perioada: 02.02.2019-28.03.2019

Plecări: săptămînal  în ziua de  sâmbătă

În 8 zile veți vedea: Roma, Napoli, Pompei, Florența, Montecatini Terme, Siena, San Gimignano, Pisa, Bologna, Veneția și Rimini. Plecări se organizează săptămînal în ziua de sâmbătă în perioada 02 februarie – 28 martie.

 

Ziua 1

Sosirea la Aeroportul din Roma. Întâlnirea cu un reprezentant al companiei. Transfer la hotel și cazarea. Timp liber.
DU

Ziua 2

Roma

Mic dejun la hotel. Excursie opțională ”Roma Creștină”  în prima jumătate a zilei.

Turul prin oraş cu vizitarea Pieței Navona, Panteonului, Pieței Venezia, Colosseum, Forumului Roman. Timp liber.

Excursie opțională ”Roma de noapte” pentru o taxă suplimentară.

LU

Ziua 3

Roma – Napoli, Pompei

Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursia opțională în Napoli și Pompei (durează întreaga zi). În Pompei veţi descoperi rămăşiţele uluitoare ale acestui oraş roman antic, care a fost distrus de erupţia vulcanului Vesuvius. Acesta este un sit arheologic masiv care se mândrește cu artefacte și arhitecturi impresionante. Napoli este un paradis pentru gurmani, unde puteți gusta, de asemenea, cele mai proaspete fructe de mare. După exscursie reveniți în Roma.

MA

Ziua 4

Roma – Florența

Mic dejun la hotel. Excursie la muzeele Vaticanului cu ghid. Transfer la Florența. Turul pe jos prin centrul istoric a Florenției. Veți vizita Piazza della Signoria și Palazzo Vecchio, piața catedralei Santa Maria del Fiore, catedrala Santa Croce – mormântul faimoselor italieni: Michelangelo, Machiavelli, Galileo.

Timp liber în Florența.

Excursie opțională la galeria Uffizi.

Transfer și cazare la hotel în Montecatini Terme.

MI

Ziua 5

FlorenţaSiena, San Gimignano

Mic dejun la hotel. Timp liber în Montecatini Terme sau o excursie suplimentară la frumoasele orașe trecute prin secole: Siena și San Gimignano. San Gimignano – oraș pitoresc cunoscut pentru aspectul său medieval bine conservat. Siena – locul de naștere al faimosului stil gotic italian. Întoarcere la hotel în Montecatini Terme.

JO

Ziua 6

Florența – Pisa Bologna

Mic dejun la hotel. Timp liber în Montecatini Terme sau excursie suplimentară la orașul istoric Pisa în prima jumatate a zilei. Transfer la Bologna în a doua jumătate a zilei. Plimbare prin oraş cu un însoţitor de grup. Timp liber în Bologna. Cazare la hotel regiunea Emilia-Romagna.

VI

Ziua 7

Veneția

Mic dejun la hotel. Transfer la Veneția. Excursie în Veneția cu ghid. Veți vizita Piazza San Marco, bazilica San Marco, Campanile – clopotnița, cea mai înaltă clădire din Veneția. De asemenea, veți vizita Galeria de sticlă din Murano și veți putea procura sticlă venețiană. Apoi veți plimba de-a lungul canalelor orașului pe faimoasa gondolă. Transfer la Rimini – oraş de pe malul Mării Adriatice. Cazare la hotel în Rimini.

Ziua 8

Mic dejun la hotel. Transfer cu trenul sau cu autobuzul spre Roma. Transfer la aeroport.* Din motive tehnice ordinea excursiilor poate fi modificată.

ATENȚIE! Din motive tehnice ordinea excursiilor poate fi modificată. În perioadele expozițiilor este posibilă cazarea la hotelurile de la periferiile orașului.

PREȚUL TURULUI PENTRU 7 NOPȚI/ 8 ZILE

 250 euro preț  pentru 1 persoană în cameră dublă, mic dejun, hotel 3* NU  în centrul Romei

Taxe suplimentare:

 • 40 euro-cazare  în hotel 3* în centrul Romei;
 • 170 euro cazare în SGL;
 • 70 euro cu cină.

Reducere: 10 euro a – 3 persoană

 Servicii incluse:

 • Cazare în hoteluri de 3 * pe bază de mic dejun (cina pentru o taxă suplimentară);
 • Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport pentru toate zborurile;
 • Servicii de transport cu un autobuz confortabil;
 • Insoțitor vorbitor de limbă rusă pe toată durata excursiei;
 • Excursii cu ghid vorbitor de limbă rusă: Roma, Florența, Veneția, Vatican;
 • Plimbare cu însoțitor de grup în Bologna.

Servicii suplimentare:

 • Zbor Chișinău-Roma-Chișinău;
 • Excursii suplimentare;
 • Gandola în Veneția – 15 euro pe canalul Giudeca sau 30 de euro pe Marele Canal;
 • Taxe la hotel.

** Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.
*** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md