Vacanța în munte în cea mai bună stațiune de iarnă din Ucraina

Vă invităm să petreceți câteva zile de sărbători de iarnă în stațiunea de schi din Carpați, una dintre cele mai bune din Europa de Est. Bukovel vă așteaptă de la 6 ianuarie până pe 9 ianuarie, în cadrul turului de la Solei Turism!

Ce este Bukovel? Este cel mai bun loc pentru schi, snowboarding, sporturi de iarnă și odihna pentru toată familie. Stațiunea posedă 50 km de piste echipate de diferită complexitate și lungime. În timpul iernii, toate pistele sunt constant acoperite de zăpadă, deoarece sunt echipate cu tunuri de zăpadă. În stațiune se află 62 de piste, care sunt împărțite în albastru, roșu și negru. Există 16 ascensoare de diferite tipuri, inclusiv ascensoare de tracțiune. Pe teritoriul stațiunii pot fi găsite și mai multe școli de schi pentru adulți și un centru specializat pentru copii, puncte de închiriere de echipament, un parc de zăpadă și un parc pentru biciclete.

Bukovel este, fără îndoială, un loc potrivit pentru odihnă cu întreaga familie, aici fiecare își va găsi divertisment pentru sine. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să meargă la munte în vacanța de iarna, să admire peisajul incredibil al pădurilor de conifere și să petreacă timpul în mod activ. În special pentru dvs. organizăm tururi de iarnă în Bukovel, cu cazare în următoarele hoteluri:

HOTEL PATKOVSKI 3 * = 220 EUR (micul dejun și cina incluse)

VILA MORISHKA 3 * = 135 EUR (mic dejun inclus)

VILA ELENA 3 * = 160 EUR (mic dejun inclus)

Tarifele sunt indicate pentru o persoană în perioada  06.01.2019 – 09.01.2019 și include:

  • cazare 3 nopți în camera DBL;
  • alimentație BB – mic dejun / HB – mic dejun + cină;
  • asigurare medicală;
  • transportul tur-retur.

*Datele de plecare sunt flexsibile, la alegere.

** Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

*** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md