Descoperă cultura Chinei împreuna cu compania Solei Turism!

BEIJING – Xi’an – Luoyang – Shanghai

8 zile / 7 nopți

Moscova – Beijing (zbor direct)

Programul turului:
Ziua

1

a) Sosirea la Beijing (la ora 01:00). Întâlnire cu reprezentantul companiei la aeroport. Transferul şi cazarea la hotel 5 *.  Odihnă. Micul dejun la hotel. Începutul excursiei.

b) Sosirea la Beijing (la ora 09:50). Întâlnire cu  reprezentantul  companiei la aeroport. Transferul la hotel.  Începutul excursiei. Seara, cazare la hotel.

Turul turistic: Piaţa Tiananmen – „Poarta Liniştii Cereşti”, care găzduieşte Mausoleul lui Mao Zedong şi Monumentul Eroilor;  „Oraşul purpuriu interzis” – cel mai mare complex de palate din lume;  Parcul Beihai. Prânzul la restaurantul chinezesc ” Siji Minfu Roast Duck”.  Plimbare de-a lungul străzii antice și celebre din Beijing – Strada Qiamen. Timp liber/vizitaţi Opera de la $44/pers (opţional). Odihnă.

Ziua

2

Micul dejun la hotel.  Excursie la Marele zid chinezesc – o creaţie unicală a umanității, fiind sub numărul doi în lista Noilor Minuni ale Lumii.  Prânzul la un restaurant chinezesc.  Stadioanele „Cuibul păsării” şi „Cubul de apă” (vizitarea externă) + Palatul Imperial de vară „Yiheyuan”.  Întoarcerea la hotel. Timp liber/show-ul „Legenda kung fu” la Teatrul Roşu, de la $44/pers (opţional).
Ziua

3

Micul dejun la hotel.  Excursie la Templul cerului și al pământului, fiind o adevărată capodoperă arhitecturală.  Prânzul la un restaurant chinezesc. Excursie la Templul lui Lama, numit „Palatul Păcii şi Armoniei” dar şi o vizită la centrul de medicină tibetană. Transfer la gară. Transfer Beijing – Xi’an, cu trenul (noaptea în tren).
Ziua

4

Sosirea la Xi’an. Întâlnirea cu  reprezentantul companiei la gară. Micul dejun la un restaurant chinezesc. Excursie în satul Banpo. Prânzul la un restaurant chinezesc. Excursie la Mausoleul împăratului Qin Shihuang  şi Muzeul de figurine de teracotă ai războinicilor. Cină. Transfer la gară. Transfer la Zhengzhou (tren de mare viteză). Transferul şi cazarea la hotel. Timp liber.
Ziua

5

Micul dejun la hotel.  Excursia la  Mânăstirea (Templul) Shaolin – situată în orașul Dengfeng din provincia Henan, care este locul de înmormântare al fondatorilor mănăstirei. Un show de arte marțiale chinezești –  Wushu (taxă suplimentară). Prânzul la mănăstire (menu vegetarian).

Suplimentar: ridicarea în munte cu funicularul, contemplarea panoramei, de la $25/persoană.

Transferul şi cazarea la hotel. Odihnă.

Ziua

6

Micul dejun la hotel. Vizitarea templelor budiste – grotele Longmen (situate pe malurile râului Yi) – oraşul Luoyang, Templul Calului Alb – cel mai vechi templu budist de pe teritoriul Chinei.

Transferul la gara Zhengzhou. Transfer la Shanghai (tren de mare viteză). Noaptea în tren.

Ziua

7

Sosirea la Shanghai. Întâlnirea cu reprezentantul companiei. Micul dejun la un restaurant chinezesc. Excursie:  Gradina Mandarinilor Yu (Grădina Fericirii), Templul Buddha de Jad – unde statuia lui Buddha este confecționată dintr-un minunat jad alb. Prânzul la un restaurant chinezesc.

Se va vizita: Turnul Perla Orientului – cel mai înalt turn din Asia, şi este situat pe malurile râului Huangpu; puntea de observare cu podea din sticlă transparentă, Muzeul de istorie din Shanghai.

Promenadă de-a lungul străzii pietonale Nanking (vânzarea este în toi 24/24).

Suplimentar: urmărirea spectacolului acrobatic ” ERA ” de la $50/persoană.

Ziua

8

Micul dejun la hotel. Transfer la aeroport.

Prețul – de la 1450 usd per persoană