Drum spre est: Călătorie în China de la 1799 USD

Descrierea turului

V-ați visat demult să întâlniți una dintre cele mai misterioase și originale culturi ale lumii? Porniți-vă într-o călătorie cu confort de la Solei Turism! Vizitați Opera din Pekin, Palatul Imperial și Mănăstirea Shaolin în cadrul turneului nou.

ziua 1

Călătoria dvs. va începe cu sosirea la aeroportul Sheremetyevo-F, unde vă va aștepta un zbor direct către Pekin. Veți fi întâlnit la aeroport și dus la un hotel de 5*, după ce va începe un tur la Pekin. Veți vizita Piața Tiananmen, cea mai mare piață din lume (440 mii de metri pătrați) și Orașul Interzis Gongun – cel mai vast complex de palate, în care 24 de împărați ai dinastiei Ming și Qing au domnit China. După aceasta, veți plimba prin Parcul Beihai și faimoasa stradă antică din Pekin – Lyulichan. La prânz în restaurant puteți gusta un fel de mâncare tradițională – rață Pekin. Seara veți avea timp liber în care puteți vizita Opera din Pekin pentru o taxă suplimentară.

ziua 2

În a doua zi veți merge la Marele Zid Chinez – una dintre cele mai mari clădiri ale tuturor timpurilor și popoarelor, veți vedea facilități olimpice (stadioane Nest și Water Cube). După aceea, veți vizita palatul de vară al împăratului Iheyuan și grădina sa, unde peisajul natural e în armoria cu pavilioane, săli, temple și poduri.

Opțional: spectacolul „Legenda Kung Fu” în Teatrul roșu.

ziua 3

A treia zi veți începe cu o excursie la Templul Cerului, singurul templu circular din Pekin, un monument remarcabil de arhitectură al dinastiei Ming. Una dintre misterele sale este Zidul Reflecției de Sunete, care amplifică în mod repetat sunetele din templu în timpul rugăciunii. Apoi, veți merge la templul Lamaist Yonghegun și centrul medicinii tibetane.

Opțional: circul chinez tradițional.

ziua 4

După micul dejun, veți merge pe piața de mătase și perle, pe piața Yashow sau la una dintre excursii, cu taxă suplimentară: la grădina zoologică și la Casa Panda Mare sau la Fuguo Aquarium și Mini World Park. Seara, veți merge în orașul Luoyang cu trenul (transfer peste noapte în compartiment).

ziua 5

Dimineața, ajungeți la Luoyang, sunteți întâmpinați la gară și transferiți la restaurant pentru micul dejun. După amiaza, veți avea o excursie la mănăstirea Shaolin și la Pădurea pagodelor Talini, unde sunt mai mult de 200 de pagode de diferite forme arhitecturale, în care sunt îngropați prioții acestei mănăstiri. După tur, veți fi serviți cu un prânz vegetarian la mănăstire, iar seara veți fi cazați într-un hotel de 4*.

Opțional: performanța maestrilor Wushu și urcarea în munți pe funicular, contemplarea panoramei.

ziua 6

În a șasea zi a turneului, veți vizita templele buddhiste Longmen („Poarta Dragonului”), inclusiv Templul Albului din Baimasa. După excursie veți călători pe un tren de mare viteză spre orașul Xian, unde veți avea cina și veți caza într-un hotel de 4*.

Opțional: „Xian de seara” – un spectacol de lumina și muzica lângă fântâni, o plimbare la Lacul Sud, un tur la Turnul de Clopote și Turnul de Tobe.

ziua 7

Veți merge la satul Banpo, care are vârstă de 6500 de ani. Apoi veți avea o excursie la Mausoleul împăratului Qinshihuan și o vizită la „a opta minune a lumii” – faimoasa armată de teracotă. Pentru cină, veți gusta pelmeni chinezești tradiționale, cele mai vechi bucate naționale.

Opțional: muzică de seară și spectacol de dans dinastiei Tang.

ziua 8

În dimineața zilei a opta a turului, veți merge spre Pagode mici a gâștei sălbatice, cel mai mare monument al arhitecturii chinezești, construit din cărămidă în Xian, în timp când era capitala dinastiei Tang și cel mai populat oraș de pe planetă. În jurul pagodei se află Muzeul Xian cu numeroase exponate care povestesc istoria orașului și dinastiilor chinezești. Apoi veți merge la o plimbare de-a lungul străzii Culturei, unde puteți cumpăra zmee de aer și ceramică. După masa de prânz la un restaurant chinezesc, veți vizita Marea Pagodă a gâștei sălbatice pe teritoriul mănăstirii “Mare milostivire maternă”. Seara, veți călători la Shanghai cu trenul de mare viteză.

ziua 9

Prima excursia în Shanghai va începe în Grădina Bucuriei, unde veți vedea Templul Buddha Jade – și cea mai mare statuie a lui Buddha, făcută din jad alb. După masa de prânz, veți merge la Turnul televisional “Perlă a Orientului” (cel mai mare nu numai în China, dar și în toată Asia), veți ridica la punctul de observare cu podeaua transparentă și veți vizita Muzeul de Istorie din Shanghai.

Opțional: croazieră de seară pe râul Huangpu.

ziua 10

Din Shanghai veți merge la orașul Suzhou pe o zi. Acolo veți trece prin faimoasele grădini clasice din China, construite după sistemul Feng Shui (Grădina modestului funcționar, Grădina pescarului) și veți vizita Muzeul de mătase (fabrica de mătase).

Opțional în Suzhou: plimbare cu barca de-a lungul canalelor din orașul Suzhou.

Opțional în Shanghai: spectacolul acrobatic ERA, zona pietonală din Lumea Nouă.

ziua 11

Vă așteaptă o călătorie de o zi către Hangzhou. Peisajul său frumos, munți pitorești, lacuri și parcuri sunt cântate de poeți și artiști de diferite ere: Lacul Xihu, Templul Sanctuarului sufletului. După prânz, veți vizita Pagoda Șase Armonii și Muzeul de ceai chinez. Apoi vă întoarceți la Shanghai, unde veți avea timp liber.

Opțional în Hangzhou: spectacol de teatru de seară pe Lacul Xihu „Cel mai memorabil Hangzhou”.

ziua 12

Ultima zi a turului este rezervată pentru plimbări în Shanghai. Aveți posibilitatea să faceți turul suplimentar din listă:

1) o excursie la Shanghai Disneyland.

2) Parcul Shanghai Safari și Muzeul de Istorie Naturală.

3) Muzeul de Știință și Tehnologie din Shanghai și Oceanarium.

4) excursie la satul pe apele Fenjing (cartierul Jishang): Podul îndrăgostiților, „Grădina de Aur”, un buncer din anii 70 ai secolului trecut, „Comuna Poporului”, o vizită în satul artiștilor țărăniști.

Pretul include:

 • zborul aerian Moscova-Pekin, Shanghai-Moscova, clasa econom;
 • transferul feroviar către compartimentele cu 4 locuri Pekin-Luoyang, Xian-Shanghai;
 • transferul feroviar cu trenul de mare viteză Luoyang-Xian;
 • cazare in hoteluri 4-5 * pe tot parcursul programului;
 • alimentația conform programului;
 • transferuri pe programe;
 • excursii cu ghid în limba rusă;
 • asigurare medicală;
 • viza de grup.

Taxă suplimentară:

 • viză individuală ;
 • opțional: excursii opționale (plătibile pe loc);
 • asigurarea de călătorie.

  ** Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.
  *** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md