Early Booking Turcia 2021

Compania Solei-Turism da start ofertele EarlyBooking Turcia Marea Egee:
Bodrum, Marmaris, Fethiye, Izmir
. Rezervati acum vacanta in Turcia pentru a obtine cele mai bune preturi cu reduceri de 30%, ofertele sunt valabile pina pe 28.02.2021.

Oferte la mare. EarlyBooking Turcia. Reducere 30%!!!

Visati la o vacanta inedita cu mult soare, bronz perfect, deservire impecabila si o mare cristalina, acum e cel mai potrivit moment pentru a rezerva vacanta in Turcia cu o reducere de 30%. Obtine cel mai accesibil pret posibil, ca sa te bucuri probabil de cea mai speciala vacanta in Turcia.

De ce anume Turcia?
Frumoasa si primitoare Turcia, te va surprinde pe deplin cu un amalgan de emotii pozitive. Preturile pentru vacanta sunt accesibile pentru o gama larga de oameni, cu toate acestea, serviciul ramine intotdeauna la cel mai inalt nivel. Pentru multi, Turcia este un etalonul unei odihne de calitate la preturi reduse.

23.05-29.05.2021
SMART HOLIDAY HOTEL BODRUM 4* – 320 eur/pers
SERAY DELUXE HOTEL 4* – 325 eur/pers
WOXXIE HOTEL 4* – 338 eur/pers
CLUB TARHAN SERENITY 5* – 388 eur/pers
GREEN BEACH RESORT 5* – 393 eur/pers
BODRUM PARK RESORT 5* – 405 eur/pers
DUJA BODRUM 5* – 420 eur/pers
SUNDANCE RESORT 5* – 435 eur/pers

Turcia ofera o gama larga de tururi. Cea mai populara optiune este Antalya, Kemer, Alanya. Daca sunteti in cautarea unui loc pentru o vacanta linistita, cu familia, va recomandam regiuni ca Injekum, sau Konkaly. Iubitorii de golf merita sa mearga in Bele, unde este amplasat cel mai mare centru de golf cu terenuri de joaca perfecte. La fel te va surprinde placut regiunile cu litoral pitoresc si o istorie aparte: Marmaris, Bodrum ce au usile larg deschise sa-ti creeze o vacanta de 5 stele.
Cu noi puteti alege o vacanta in Turcia, in functie de gustul si preferintele dvs.

SOLEI TURISM – oferte earlybooking in Turcia !!!