Hai la Ski în Romania!

Castele ca din povești și vârfuri muntelor acoperiți cu zăpadă, păduri fără sfârșit și aer înghețat de munte – toate acestea nu sunt undeva departe, ci în Carpații din nordul României!

Sinaia atrage turiști din întreaga lume cu complexul Castelul Peleș. Castelul este unul dintre cele mai mari muzee din România. A fost construit în 1873 prin ordinul regelui Carol I. Este o construcție unică privind soluția tehnică. În castel veți găsi multe camere secrete, lift, sistem de curățenie. Desigur, și estetica castelului uimeste imaginația tuturor vizitatorilor. În plus, iubitorii de sporturi de iarnă se vor bucura de traseuri pentru schiuri. În Sinai ei sunt destul de abrupte, chiar potrivite pentru schiorii cu experiența.

Predeal este una din stațiunile de schi din Romania. Alpii înalți din Transilvania sunt situați pe o parte a orașului, iar pe celelaltă veți găsi păduri pitorești ale Munților Carpați. Aici pantele sunt mai blânde, ceea ce face ca stațiunea să fie potrivită pentru începători și familii cu copii. Zona este dotată cu diferite tipuri de ascensoare, infrastructura pentru sport. Există numeroase baruri, restaurante și centre de distracții.

Poiana Brașov se află pe lista celor mai de lux stațiuni din Carpați. Turiștii apreciază serviciile locale și condiții de cazarea la hoteluri. În această stațiune este o zonă mare pentru schi și snowboarding, tunuri de zăpadă, sunt prevăzute toate condițiile pentru copii. Toate traseele sunt situate pe pantele sudice, într-o poiana mare luminată de soare, astfel puteți savura peisajele uimitoare!

Hotele & Cabane cazare 6 nopți:

Hotel Caraiman  3 * – 190 Euro/pers.

Hotel Palace 4 * – 240 Euro/pers.

Hotel New Montana 4 * – 277 Euro/pers.

Hotel Rozmarin 4 *  – 219 Euro/pers.

Cabana Vinatorilor 3 * – 230 Euro/pers.

Vila Crocus 4 * –  323 Euro/pers.

Hotel Rizzo Boutique 4 * –  344 Euro/pers.

Hotel Escalade 3 * – 360 Euro/pers.

Hotel Piatra Mare 4 * – 362 Euro/pers.

Tarifele sunt indicate pentru o persoană în perioada  03.01.2020 – 06.01.2020 și include:

  • cazare 6 nopți în camera DBL;
  • alimentație BB – mic dejun;
  • transportul tur-retur.

* Asigurarea medicală se achită adăugător

**Datele de plecare sunt flexsibile, la alegere.

***Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

**** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md