Sărbători de Anul Nou în Finlanda de la Solei Turism

Vacanța de iarnă în Finlanda este o adevărată poveste pentru iubitorii de peisaje acoperite de zăpadă, aer geros și atmosfera romantică de sărbătoare. În fiecare an, turiștii din întreaga lume vin în această țară pentru a sărbători Crăciunul și Anul Nou, pentru a schia, sau pur și simplu pentru a relaxa în natură în casele calde din Finlanda.

Mijlocul iernii este cel mai bun moment pentru o vacanță de familie în Finlanda, în primul rând datorită stațiunilor de schi. Vă propunem să mergeți la unul dintre cele mai bune locuri pentru sporturile de iarnă – stațiunea Levi din provincia Laponia. Acolo veți găsi tot ce vă trebuie pentru activități în aer liber: trasee bine îngrijite, o rețea de ascensoare, telecabină, echipament pentru orice gust (schi, snowboard). Puteți găsi potrivite trasee și pentru începători și copii.

De asemenea, aveți posibilitatea să faceți un tur prin tundra pe snowmobile, să vizitați o fermă de cerbi sau o ciumă din Laponia și să admirați cel mai frumos fenomen al Cercului Arctic -luminile nordului.

Solei Turism organizează un tur în Finlanda în perioada 4-11 ianuarie 2019, în special pentru dvs. Vă oferim cazare în hoteluri confortabile din Levi printre o pădure acoperită de zăpadă:

Hullu Poro Hotel 3* – 693 EUR / BB

Levi Panorama Hotel 4*- 758 EUR / BB

K5 Hotel 4*- 840 EUR / BB

Sokos Hotel Levi 4*- 890 EUR / BB

Spa Hotel Levitunturi 4*- 1095 EUR / BB

Tarifele sunt indicate pentru o persoană :

  • Cazare: 7 nopți;
  • Tip de masă: sistemul BB;
  • Bilete de avion Kiev-Kittila-Kiev;
  • Asigurare medicală;
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport.

** Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

*** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md