GURAL PREMIER BELEK 5* (BELEK)

Hotelul se bucură de o locaţie superbă, înconjurată de păduri de pini şi fistic, la aproximativ 1 km de centrul oraşului Belek, iar Aeroportul Internaţional din Antalya este la 35 km.

Belek este cunoscut pentru atracţiile sale istorice şi plajele magnifice de nisip, precum şi izvoarele termale şi terenurile de golf. Belek oferă oportunitatea de a combina o vacanţă relaxantă pe plajă, cu o varietate de activităţi culturale.

Oaspeţii cu copii vor dori să se odihnească aici, deoarece ar fi interesaţi să viziteze

Parcul acvatic Troy şi Delfinariul ce se află în imediata apropiere.

Oaspeții hotelului pot juca tenis pe unul dintre terenurile illuminate sau pot opta pentru o vizită la Centrul SPA, unde te lași răsfățat pentru întreaga zi. Hotelul dispune de piscine în aer liber cât și de o plajă private unde puteţi petrece timpul.

De asemenea, în incinta hotelului se află un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Facilităţile suplimentare oferite de acest hotel includ acces gratuit la internet wireless.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de par, mini-bar, TV prin satelit, telefon, pat de copii disponibil la cerere, aer conditionat si balcon cu vedere panoramică.