Excursii turistice – excursii cu Solei Turism !!!

Multi dintre noi, timp de multi ani traiesc in unul si acelasi oras, si desfasoara activitati de rutina, lucrind pe ore de lucru la postul de munca, impotmoliti in rutina. Acest mod de viata, desigur, este ideal pentru cei care impresiile noi si diverse nu li se potrivesc caracterului.

Pentru cei care doresc sa-si diversifice viata si sa aiba parte de noi experiente pentru un an inainte, noi va propunem sa atrageti atentia la excursiile facute prin toata Europa. In Moldova sa comandati astfel de excursii este destul de simplu – este suficient sa va adresati noua chiar acum.

Din cele mai vechi timpuri oamenii mergeau in excursii indepartate pentru a vedea lumea, pentru a face cunostinta cu operele de arta si monumente de arhitectura la vecinii din apropiere sau la cei din indepartare si astfel de excursii, uneori se prelungeau ani de zile. Astazi, pentru a vedea obiectivele turistice, si sa te plimbi prin cele mai pitoresti orase din Europa, nu sunteti nevoit sa pierdeti atita timp si energie. Puteti merge cu un autobus confortabil pe intregul traseu, sa nu va obositi cu cautara masinilor de ocazie si locurilor, unde puteti sa petreceti noaptea, iar ghizii experimentati vor face calatoria inca mai colorata si plina de informatii interesante despre fiecare moment care merita atentie.

Excursiile ghidate vor fi mai interesante pentru cei care iubesc sa faca cumparaturi intr-un mod activ, si poate fi ales si programul care prevede timpul necesar pentru a vizita magazinele de firma si buticurile din orasele vizitate, pentru a achizitiona nu doar niste suvenire, dar si obiecte necesare zilnic.

Daca veti merge intr-o excursie ghidata de la Solei, dvs veti primi garantii sigure pentru cele mai bune servicii si odihna de calitate. Noi lucram in mod individual cu fiecare client, pentru a asigura impresiile cele mai pozitive ale calatoriei sale, fie ca este vorba de un tur prin orasele Europei, odihna la mare, sau o vizita la o statiune balneara in munti.

Agentie de turism Solei Turism – cele mai bune excursii in Moldova!

Dacă sunteți curioși de fire, aveți un mod de viata activ, va pasionează locurile istorice, nu va sperie plimbările îndelungate, compania Solei Turism va invita in miraculoasa lume a excursiilor.

Va garantam impresii noi, minunate, ve-ti avea posibilitate de a face cunoștință cu tradițiile, cultura altor tari, sa gustați din bucătăria națională a diferitor națiuni.

Suntem bucuroși sa va propunem excursii prin Europa, Caukaz, Israel, Russia, tarile exotice, America.

Managerii companiei va vor oferi la alegere nu doar excursii de grup, tururi combinate prin diferite orașe și tari, de weekend, tematice, pelerinaje, de-asemena, se vor organiza tururi personalizate conform cerințelor D-stră individuale.