Solei Turism va invită într-o călătorie de neuitat în Cipru !

Экскурсии на Кипр
Cipru

Tururi Cipru – Vacanța în Cipru cu Solei Turism

Nu ați reușit să procurați foi turistice în perioada rezervărilor timpurii și vă reproșați pentru încetineală? Nu fiți triști, pentru o că există o metodă alternativă, care în mijlocul sezonului de vară, vă va ajuta să evitați costuri mari nejustificate pentru odihnă. Aici, sigur, nu veți pica, dacă veți accesa cu regularitate portalul nostru și veți urmări cu atenție cele mai recente oferte.

Cipru în Moldova este considerat o destinație ideală pentru o vacanță pe plajă, la care contribuie clima blândă mediteraneană, plajele frumoase, marea turcoază, precum și o selecție impresionantă de hoteluri de lux și apartamente econome. Practic, insula este dominată de un public respectabil, ce preferă odihna plăcută al litoralului și vizitele la centrele de talasoterapie. De popularitate stațiunea cipriotă se folosește și la tineri, care combină cu succes vacanța pe plajă cu programul de excursii, vizitând parcurile de apă, făcând scufundări și chiar plecând în mini-croaziere în Egipt, Israel și Liban pe o perioadă de două zile. Ospitalitate ciprioților, istoria veche și bogată a insulei, precum și preparatele din bucătăria grecească uimitor de delicioase cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Pe site-ul nostru informația se actualizează în mod regulat. Văzând pe site-ul nostru opțiunea potrivită, grăbiți-vă să contactați managerii și nu ezitați să rezervați ofertele de ultimul minut în Cipru din Chișinău. Rețineți! că prețurile frumoase pot convinge și cei mai puțini agil turiști.

Ce ar putea fi mai frumos decât de a comanda astăzi oferte fierbinți în Cipru de la Chișinău, iar începând cu mâine să vă alintați în apele infinit de albastre ale Mării Mediterane și să vă bucurați pe îndelete de frumusețea incredibilă a apusului? Nu ratați șansa de a vă desfăta de farmecul acestei insule încântătoare la cele mai mici prețuri.

Agenție de turism în Chișinău – Solei Turism