Spania

Cine a fost măcar odată în stațiunile primitoare și solare ale Spaniei, chiar de la începutul sezonului de vară navighează intens portaluri de călătorie, încercând să nu piardă cele mai recente oferte.  În Moldova, Spania a devenit recent una dintre preferatele destinații turistice. Programul bogat de excursii pe partea continentală a țării și o infrastructură bine dezvoltată pe insulele acesteia va impresiona chiar și cel mai experimentat călător. Să-și petreacă vacanța cu un confort maxim aici pot atât cuplurile și familii cu copii, cât și companiile de tineret, precum și în special persoanele de vârstă înaintată. Toate regiunile dispun de o gamă largă de hoteluri din diferite categorii de preț cu un divertisment bine gândit: tobogane acvatice și agrement pentru copii restaurante de lux, centre comerciale și cluburi de noapte.

Odihna in Spania

Doriți să vă bucurați de arhitectura fantastică din Barcelona? Sau să vă plimbați pe străzile misterioase din Madridul regal? Preferați să întâlniți zorile într-una din confortabilele golfuri din Tenerife? Sau poate că doriți să primiți plăcere de la peisajele impresionante de pe coasta din Andaluzia? Ori aveți un vis de a dansa toată noaptea la unul dintre cluburile din Ibiza? Atunci grăbiți-vă să rezervați ofertele fierbinți spre Spania din Chișinău și veți obține o oportunitate excelentă fără costuri exagerate să faceți cunoștință cu cultura și patrimoniul artistic, să gustați preparate delicioase din bucătăria regională, să savurați vinul excelent și să vă alăturați la obiceiurile naționale ale spaniolilor.

Pe portalul nostru, în mod regulat, este publicată informația cu privire la ofertele speciale apărute pe piața turistică. Puteți preciza prețul vacanței și să rezervați oferta spre Spania direct din Chișinău în mai multe moduri: contactând prin telefon managerii noștri sau apropiindu-vă de la biroul companiei noastre.