Puteți selecta orice hotel folosind sistema noastră de căutare

Odihna în Bulgaria

Bulgaria

TURURI ÎN BULGARIA – VACANȚĂ ÎN BULGARIA CU SOLEI TURISM!

La începutul sezonului estival mulți își pun întrebarea: unde să-și petreacă vacanța? Și fără mari cheltuieli. Călătorii „cu experiență” pot să vă recomande cel mai convenabil mod, acesta fiind calitativ și ieftin – ofertele fierbinți.

Bulgaria în Moldova este o destinație care este mereu solicitată, în orice moment al anului: vara turiștii sunt atrași de stațiunile de pe plaje cu o infrastructură excelentă, iar în sezonul de iarnă – stațiunile de schi cu pârtii impresionante. Versatilitatea acestei tendințe este faptul că stațiunea oferă atât hoteluri econome cu tipul de alimentare „micul dejun” cât și hoteluri de lux cu sistemul de deservire „all inclusive”. Companiilor mai tinere le vor fi pe plac diversitatea vieții nocturne, familiile cu copii vor aprecia varietatea de distracții acvatice, iar persoanele în vârstă vor găsi distractiv zi de zi programul de divertisment cum ar fi animația. Distracții pentru orice gust, combinate cu servicii discrete și ospitalitatea localnicilor vor face odihni pe coasta Mării Negre maxim de confortabilă.

Rezervarea călătoriei în ultimul minut spre Bulgaria de la Chișinău înseamnă să-i satisfaci pe cei dragi și împreună să vă bucurați de o odihnă minunată pe plajele bine amenajate a Mării Negre, scăldându-vă sub razele calde ale soarelui, recreându-vă pe toboganele cu apă sau să faceți cunoștință cu tradițiile și bucătăria națională bulgară.

Site-ul nostru oferă informații detaliate cu privire la cele mai avantajoase oferte și promoții unice. Precizați prețul hotelului ce vă interesează sau comandați cele mai noi oferte în Bulgaria din Chișinău, în mai multe moduri: prin expedierea unui mesaj în chat-ul nostru, contactând un manager prin telefon sau direct la biroul companiei.

Agenția de turism Solei Turism în Moldova!