Propunerile recente privind vacanță în Grecia

Excursii in Grecia – vacanta in Turcia cu Solei Turism!

De mult visați la o “vacanță grecească”, dar prețurile par nejustificat de mari? Nu ezităm nici un minut și suntem gata să vă propunem opțiunea de a vă îndeplini visul fără mari prejudicii al bugetului familiar. Alegeți ofertele fierbinți.

Grecia în Moldova a devenit o tendință de masă relativ recent, aceasta a contribuit într-o măsură oarecare la introducerea regimului fără vize (pentru deținătorii pașapoartelor biometrice) și legăturii excelente de transport. Este țara în care aproape tot anul împrejur este vreme însorită și gata să ofere clienților săi un peisaj unic al naturii, infrastructură dezvoltată, centre de relaxare de primă clasă, cu izvoare termale, cumpărături captivante, înmuiate în atmosfera legendară a lumii antice și mâncăruri tradiționale uimitor de delicioase. Grecia – una dintre puținele țări care poate oferi o astfel de gamă largă de activități: odihnă de agrement în stațiunile de schi, excursii palpitante la obiectivele istorice, excursii de pelerinaj și, desigur, sejururi de relaxare pe plajele aurii și apele cristaline ale Mării Egee , Ionică și Mediterană.

Site-ul nostru actualizează informația despre ofertele speciale în mod regulat. Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a rezerva o călătorii de ultimul moment în Grecia din Chișinău la cele mai bune prețuri – este să găsiți printre cele mai multe oferte varianta potrivită de odihnă și să contactați imediat managerii prin telefon sau să vă apropiați la biroul companiei.

Grăbiți-vă să rezervați oferte fierbinti in Grecia direct din Chișinău și vă garantăm distracție de neuitat și o mulțime de emoții pozitive. Nu ratați șansa de a vă relaxa calitativ pentru o sumă mică de bani.

Agentia de turism in Moldova Solei Turism – cele mai populare destinații pentru o vacanță în străinătate!

Pentru mai multe informații cu privire la selectarea turului spre Grecia pot fi primite de la managerii agentiei.