Excursii la cele mai bune sanatorii din Truscaveț, Morșîn, Hmelnik, de la Solei Turism

Vreți să aveți grijă de sănătatea și să petreceți o vacanță plăcută în aer liber, departe de orașul aglomerat? Vă invităm să vă relaxați în cele mai bune stațiuni și hoteluri din Truscaveț, Morșîn, Hmelnik, să vă bucurați de priveliștile Munților Carpați și de aer curat în timp ce plimbați prin pădurile conifere din regiunea Carpatică.

Hmelnik

Stațiunea Hmelnik este situată pe malul râului Bug de sud, nu departe de Vinnița, și este cunoscută pentru izvoarele sale de ape radonice. Băile cu radon îmbunătățesc metabolismul lipidic, cresc excreția sodiului, apei și a acidului uric. Sub influența radonului, conținutul de glucoză din sânge scade, severitatea manifestărilor clinice ale nevrozelor și a simptomelor similare scade. Aceste proceduri stimulează funcționalitatea rinichilor și eliberarea hormonilor specifici, ceea ce duce la creșterea rezistenței organismului. Indicatii pentru tratament la statiune: boli ale sistemului nervos și cardiovascular, boli ale sistemului musculo-scheletic, afecțiuni ginecologice, boli de piele, stadiul diabetului zaharat I-II.

Truscaveț

Truscaveț este una dintre cele mai populare regiuni medicale din Ucraina. Stațiunea este situată la poalele Carpaților și este o zonă ecologică cu 25 de izvoare minerale. Truscaveț primește anual aproximativ un sfert de milion de turiști, iar medicii locali au o mare experiență în diagnostica și tratarea unei game largi de boli. Sanatorii din Truscaveț se specializează în vindecarea oaspeților cu boli ale sistemului musculo-scheletal, boli ale sistemelor digestive, urinare, endocrine, cardiovasculare și nervoase, precum și tratamentul patologiilor asociate. Principalul agent terapeutic sunt apele minerale, cu care se fac diferite băi de inhalare, duș, hidromasaj. Compoziția lor unică contribuie la îmbunătățirea imunității, eliminarea radionuclizilor, reducerea riscului de cancer. Dacă doriți să combinați odihna cu reabilitarea sănătății calitătivă, atunci sanatorii din Truscaveț sunt alegerea perfectă.

Morșîn

Morșîn o stațiune bine cunoscută, situată pe pantele estice ale Munților Carpați în valea pitorească la o altitudine de 340 m deasupra nivelului mării, înconjurată de păduri conifere și foioase. Calitatea și eficiența tratamentului sanatorial în Morșîn este aproape la un nivel cu celebre Karlovy Vary, Wiesbaden, Essentuki, Zheleznovodsk și altele. Unul dintre principalii factori terapeutici sunt sursele de apa minerală, noroi de turbă și ozocherită. Apele de vindecare unice recuperează celulele hepatice deteriorate, ameliorează inflamația tractului biliar, îmbunătățesc circulația hepatică, normalizează procesele metabolice și sunt indispensabile în tratamentul bolilor ficatului, intestinelor, pancreasului, stomacului și diabetului.

Truskavets (7 nopți)

 • Sanatoriu Crystal – 127 euro/pers.
 • Sanatoriu Carpati – 280 euro/pers.
 • Sanatoriu Vesna – 170 euro/pers.
 • Sanatoriu Almaz – 127 euro/pers.
 • Sanatoriu Geneva – 225 euro/pers.
 • Sanatoriu Rixos Prykаrpattya – 280 euro/pers.

Morsin (7 nopți)

 • Sanatoriu Nistru – 210 euro/pers.
 • Sanatoriu Perlina Prikorpatie – 280 euro/pers.
 • Sanatoriu Lavanda – 195 euro/pers.
 • Sanatoriu Berezoviy Gay – 195 euro/pers.

Hmelnik (7 nopți)

 • Sanatoriu Berezoviy Gay – 185 euro/pers.

Prețul pentru o persoană include:

 • Cazarea 7 nopți în cameră dublă
 • 3 mese pe zi
 • Tratament balnear
 • Asigurarea medicala

ATENȚIE! Prețul este valabil până la 31 martie 2019. Numărul de nopți poate fi modificat, în dependență de solicitarea turistului.

**Datele de plecare sunt flexsibile, la alegere.

***Prețul este orientativ și ar putea suferi modificări având în vedere disponibilitatea de locuri în momentul rezervării.

**** Agenția își rezervă dreptul de a oferi alte hoteluri echivalente în dependență de disponibilitatea de locuri.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:

Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md