Solei Turism a pregătit o ofertă specială și exclusivă în Moldova, destinată pasionaților de ski, snowboard, săniuș, delicii culinare și spa în cele mai de top hotele din Turcia.
Astfel, iarna aceasta vă recomandăm să schimbați odihna la munte, tradițională în stațiunile de ski din Romania, Ucraina și Bulgaria pe vacanța la munte în Turcia.

Turcia, Regiunea Kayseri cu stațiunea de schi Erciyes – te impresionează din start cu peisajul magnific al muntelui Erciyes ce are o înălțime de 3917 metri. Suntem siguri că anume aici, dintr-un simplu pasionat al schiatului vei deveni un profesionist înflăcărat mai ales că ai de explorat 33 de trasee cu o lungime totală de 58 km iar ca bonus adițional e bine să știi că cel mai lung traseu este de 5km.

Mai ții minte care e cel mai înalt punct de unde ai schiat vreo dată?
Traseele în stațiunea de schi Erciyes pornesc aproximativ de la înălțimea 2200 metri până la un maxim de 3300 metri. Pentru a reuși să resemți toate emoțiile și adrenalina fiecărui traseu de tip albastru, roșu, negru, a fost creată o infrastructură europeană cu 15 instalații moderne ce are capacitatea de a transporta peste 36 mii pasageri timp de o oră. Impresionat, nu?
În timp ce vă aflați în Erciyes, puteți opta pentru hotele de 3*, 4*, 5* aflate chiar în apropiere de pistele de ski sau puteți alege hotelele din centrul orașului Kayseri, aflat la o distanță de doar 20 minute.

Apropo, doar câteva ore de zbor îți stau în calea unei vacanțe inedite la munte, cu noi experiențe, o doză maximă de relaxare și desigur alături de cei dragi, familie, prieteni. Turkish Airlines a lansat special pentru turiștii din Moldova cursa Chișinău – Kayseri, bitele avia la cele mai avantajoase condiții.

Compania Solei vă așteaptă cu drag pentru mai multe detalii și oferte accesibile tuturor.

Pentru informații suplimentare:
Tel.: + 373 22-840-840
Viber: + 373 069-118-909
Adresa : Bd. Negruzzi 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
E-mail: outgoing@solei.md