Early Booking – rezervare anticipată a tururilor în Moldova

Astăzi multe se planifica din timp și unele lucruri până la ultimul detaliu. Inclusiv si vacanta. Și cel mai potrivit pentru aceasta este opțiunea Early Booking sau Rezervarea Prealabila. Ofertele Early Booking presupun procurarea din timp a pachetelor turistice de catre clientii, care planifica sa beneficiieze de reduceri semnificative din valoarea totală a sejurului.

Concept Early Booking oferă o politică de prețuri flexibilă a hotelurilor. În perioadei aceste oferte operatorii turistici ofera camere disponibile la preturi speciale – sub nivelul de referință cu o medie de 10-35%, care permite: hotelurilor sa planifice ocuparea camerelor, bucătăriei și personalului, iar turistilor – sa economiseasca esențial bugetul familiei în categoria „vacante”.

Mai mult decât atât, calitatea vacantei nu suferă. Turistii sunt serviti la cel mai înalt nivel. Administratia hotelurilor nu face distincție între cei care au cumpărat sejurul in ajun sau cu jumătate de an inainte. În plus, dacă vă rezervați o vacanta in prealabil, optiuni de alegere a cazarii sint cu mult mai mari decât în ajunul sezonului, atunci când alegerea poate fi limitata.

Compania Solei – Turism va ofera posibilitatea sa economisiti cu conceptul Early Booking urmarind stirile noastre.

Oferte fierbinti în Chișinău de la Solei Turism